Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Το Προεδρείο της Ε.Α.Υ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ σε συνάντηση με τον Γενικό περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου για συζήτηση τρεχόντων θεμάτων που απασχολούν τους υπηρετούντες στην Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.



ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Ναύπλιο 01/06/2017
                                                                       Αριθ. Πρωτ: 200/7/37


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

     Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
     Σας ενημερώνουμε ότι το Προεδρείο του Σωματείου μας επισκέφθηκε την 1/6/2017 και ώρα 10:00 στην Τρίπολη, στο γραφείο του, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας Πελοποννήσου Αντιστράτηγο κ. Τριγώνη Δημήτριο όπου και συζητηθήκαν τα κάτωθι θέματα:
     Της ασφάλειας και υγιεινής των κρατητηρίων του Α.Τ.ΝΑΥΠΛΙΟΥ και επισημάνθηκαν τα ζητήματα που προκύπτουν από την μεταφορά κρατουμένων από το ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ αναφορικά με την ασφάλεια και την υγεία των συναδέλφων φρουρών όσο και των λοιπών κρατουμένων.
     Της λειτουργίας της νεουδριθείσας υπηρεσίας του Α.Τ.ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ και η ανάγκη της απαραίτητης υλικοτεχνικής υποδομής καθώς και της παροχής κάθε δυνατής συνδρομής από άλλες υπηρεσίες της Διεύθυνσής μας τουλάχιστον για εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να διευκολυνθεί στο μέτρο του δυνατού το έργο των συναδέλφων που θα υπηρετήσουν σε αυτό.
     Συζητήθηκαν επιπλέον οι ιδιαιτερότητες των δύο πλέον μικτών υπηρεσιών του νομού μας του Α.Τ.ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ και του Α.Τ.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ τόσο όσον αφορά τον χαρακτήρα τους ως προς τον χειρισμό διαφορετικών αντικειμένων από ιδία πρόσωπα αλλά και σε ότι αφορά την απόσταση κυρίως του Α.Τ.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ από την έδρα της Διευθύνσεως και τον χρόνο που θα χρειαστεί για την άφιξη συναδέλφων από το Ναύπλιο στην Ερμιονίδα σε περίπτωση που θα χρειαστεί συνδρομή, γεγονός κάνει επιτακτική την ανάγκη να είναι πάντα επανδρωμένο με την οργανική του δύναμη.
     Δόθηκαν διαβεβαιώσεις από την πλευρά του κ. Γενικού ότι θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για την ικανοποίηση των ως άνω ζητημάτων.
                                                                                                                                           
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                              ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου