Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, συμμετείχε στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησαν τα Σώματα Ασφαλείας, την 8-9-2017 στη Θεσσαλονίκη, εν όψει των εγκαινίων της 82ης Δ.Ε.Θ.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΔΡΑ:   ΝΑΥΠΛΙΟ    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  2    Τ.Κ. 21100    Τ.Θ. 21

                                                                                        Θεσσαλονίκη,  8-9-2017
                                                                 Αριθ.  Πρωτ:   201/7/61

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, συμμετείχε στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία των Πανελληνίων Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, την 8-9-2017 στη Θεσσαλονίκη,  εν όψει των εγκαινίων της 82ης Δ. Ε. Θ. με διεκδικητικό πλαίσιο:

-         Πλήρης συμμόρφωση της κυβέρνησης σε όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας όσον αφορά τα μισθολογικά μας
-         Διασφάλιση των ασφαλιστικών μας Ταμείων και διατήρηση της αυτοτέλειας αυτών
-         Ενίσχυση του αξιόμαχου των Υπηρεσιών, μέσω άμεσων προσλήψεων προσωπικού και χρηματοδότησης του προϋπολογισμού των Σωμάτων για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό τους.
-         Αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικινδύνου και ανθυγιεινού
-         Διασφάλιση της καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων σε ανεκτά επίπεδα διαβίωσης και όχι υπό τη μορφή φιλοδωρήματος
-         Ανατροπή του συνταξιοκτόνου Νόμου Κατρούγκαλου που οδηγεί όλους μας σε συντάξεις πείνας και εξαθλίωσης.

     Στα πλαίσια της διαμαρτυρίας μας, πραγματοποιήθηκε πορεία από την πλατεία Δικαστηρίων και μέσω κεντρικών οδών κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, όπου και παρεδόθη σχετικό ψήφισμα.
     Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και εστάλη στους αρμοδίους το μήνυμα της αγανάκτησης των ενστόλων για την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει.
     Δεν εφησυχάζουμε, αντιθέτως επαγρυπνούμε και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και πάλι δυναμικό παρόν στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών μας, προκειμένου να αγωνιστούμε για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον εργασιακό μας χώρο.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                   ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου