Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Χορηγία δεκαέξι (16) στολών μοτοσυκλετιστών από την ALPHA BANK στην Ε.Α.Υ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ για τις υπηρεσιακές ανάγκες της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΔΡΑ:   ΝΑΥΠΛΙΟ    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  2    Τ.Κ. 21100    Τ.Θ. 21

                         Ναύπλιο    22/11/2017                                            Αριθ. Πρωτ: 601/3/91

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Την 22/11/2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ αντιπροσωπεία της ALPHA BANK με επικεφαλής τον Περιφερειακό Διευθυντή Πελοποννήσου  - Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κου ΚΑΛΛΟΥΔΗ Εμμανουήλ παρέδωσε στην Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ μέσω της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας δεκαέξι (16) στολές μοτοσυκλετιστών για τις ανάγκες των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ναυπλίου - Άργους και των υπολοίπων Αστυνομικών Υπηρεσιών, τις οποίες ευγενικά μας χορήγησε η ως άνω Τράπεζα, κατόπιν ενεργειών της Ένωσής μας.

     Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Υποστράτηγος κ. Τριγώνης Δημήτριος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας κ. Όψιμος Θεόδωρος, οι Διοικητές των Υπηρεσιών της Διεύθυνσής μας, οι μοτοσυκλετιστές των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. καθώς και προσωπικό από τις λοιπές υπηρεσίες της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

     Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, απένειμε στον Περιφερειακό Διευθυντή Πελοποννήσου  - Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων της ALPHA BANK, τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά της τράπεζας.

     Για μια ακόμα φορά η Ένωση μας ευχαριστεί θερμά την ALPHA BANK για την ευγενική της χορηγία και εύχεται ολόψυχα, την ανοδική της πορεία στην τραπεζική αγορά και στα στελέχη της υγεία και κάθε χαρά.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                   ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου