Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας Ενημερώνει ότι την Τετάρτη 07/02/2018 και ώρα 10:30 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας με θέματα : 1. Απολογισμός πεπραγμένων, 2. Οικονομικός Απολογισμός έτους 2017, 3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής 4. Επικύρωση Εγγραφών και Διαγραφών μελών 5. Τροποποίηση καταστατικού Ε.Α.Υ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ μετά από πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου με αρ.πρ. 01/18 όπου καταγράφονται αναλυτικά τα τροποποιούμενα άρθρα. Επίσης στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα την 11:30 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης μας και στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με Θέμα το Νέο Μισθολόγιο μας, το Ασφαλιστικό και το Συνταξιοδοτικό μας, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας μας με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Γερακαράκο Γρηγόρη.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΔΡΑ:   ΝΑΥΠΛΙΟ    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  2    Τ.Κ. 21100    Τ.Θ. 21

                                                                                             Ναύπλιο, 20-01-2018
                                                                       Αριθ. Πρωτ: 200/2/04

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

    
      Συνάδελφοι,

     Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας σας καλεί όπως την 31/01/2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30 π.μ. να ευρίσκεσθε στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Αργολίδας όπου θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της  Ένωσης με θέματα:

1) ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

2) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

3) ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

4) ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ & ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕΛΩΝ

5) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Ε.Α.Υ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
    (Εναρμόνιση του με το καταστατικό λειτουργίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

6) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ

     Σε περίπτωση μη απαρτίας η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Υ.Α. θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 07/02/2018 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

   Την 7/2/2018 μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου μας, καθώς και Ημερίδα με θέμα : Μισθολόγιο - Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό, στην οποία θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας με Επικεφαλή τον Πρόεδρο μας  ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ  Γρηγόριο.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                   ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου