Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Καταγγελία για μη απόδοση Διοικητικής Μέριμνας των Ενισχυτικών Αστυνομικών Δυνάμεων που καλούνται για την Φύλαξη του Κέντρου Λαθρομεταναστών στο 6ο Σ.Π. στη Κόρινθο.






ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

                           ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1989

ΕΔΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2 Τ.Κ. 21100 Τ.Θ. 21
ΤΗΛ.: 27520 98756 - FAX: 27520 28408

       ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6973554333  ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: 6936999799





                                                                                                        
                                                                       Ναύπλιο 14/9/2012
                                                                       Αριθ. Πρωτ: 315/2/58


ΠΡΟΣ: Γ.Α.Δ.Π.ΠΕΛ/ΣΟΥ
             Α.Δ.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
                                                                       Π.Ο.ΑΣ.Υ.
                                                             ΚΟΙΝ. Α.Δ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ       

          ΘΕΜΑ: «Διοικητική Μέριμνα Ενισχυτικών Αστυνομικών Δυνάμεων που καλούνται για την Φύλαξη του Κέντρου Λαθρομεταναστών στο 6ο Σ.Π. στη Κόρινθο.»

     Σας ενημερώνουμε ότι στο κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών στο 6ο Σ.Π. στην Κόρινθο καλούνται για την φύλαξη του ενισχυτικές αστυνομικές δυνάμεις των όμορων Αστυνομικών Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Π.Π. (Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, και Κορινθίας)
     Καθημερινά το αστυνομικό προσωπικό των ενισχυτικών δυνάμεων που λαμβάνει μέτρα φύλαξης στο εν λόγο στρατόπεδο ταλαιπωρείται από την υπέρ-εργασία του καθώς ο χρόνος εργασίας και ο χρόνος μετάβασης που απαιτείται για την μετάβαση και αποχώρηση του είναι από δέκα έως δεκαπέντε ώρες υπηρεσίας ημερησίως.
      Η υπηρεσία γι΄αυτούς τους συναδέλφους δεν έχει λάβει καμιά Διοικητική Μέριμνα για την χορήγηση ενός σάντουιτς, ενός μπουκαλιού νερού, ενός καφέ, ενός χυμού.
     Αντίθετα με τους συναδέλφους μας που φυλάσσουν κέντρα φύλαξης λαθρομεταναστών στον Έβρο οι οποίοι λαμβάνουν καθημερινά την Διοικητική Μέριμνα της Υπηρεσίας.
     Η ίδρυση - λειτουργία του κέντρου φύλαξης λαθρομεταναστών στο 6ο Σ.Π. στην Κόρινθο υφίσταται γιατί υπάρχει η Ευρείας Κλίμακας Αστυνομική επιχείρηση Ξένιος Ζευς καθώς και οι κρατούντες λαθρομετανάστες αποτελούν μέρος αυτής της αστυνομικής επιχείρησης αφού έχουν συλληφθεί κατά την διάρκεια εφαρμογής της. Δεν κατανοούμε γιατί υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά στην αντιμετώπιση της διοικητικής μέριμνας για τους συναδέλφους που φυλάσσουν κέντρα φύλαξης λαθρομεταναστών στην Βόρεια Ελλάδα από της Κορίνθου.
     Για τον λόγο αυτό σας καλούμε όπως παρέμβετε άμεσα ώστε να εξασφαλιστεί η ανάλογη Διοικητική Μέριμνα για τους συναδέλφους που  ενισχύουν την Α.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ για την φύλαξη του κέντρου λαθρομεταναστών στο 6ο Σ.Π. διότι είναι άδικο και αντισυναδελφικό για τον ίδιο λόγο συνάδελφοι να αντιμετωπίζονται εκ μέρος της Υπηρεσίας διαφορετικά.
ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου