Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστολή προς τους κυρίους Βουλευτές Αργολίδας




ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

                            ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1989

ΕΔΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2 Τ.Κ. 21100 Τ.Θ. 21
ΤΗΛ.: 27520 98756 - FAX: 27520 28408

                  ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6973554333  ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: 6936999799




                                                                                                        
                                                                     Ναύπλιο 05-09-2012
                                                                     Αριθ. Πρωτ: 605/11/57


ΠΡΟΣ: Κύριους Βουλευτές Αργολίδας

1.ΑΝΔΡΙΑΝΟ Ιωάννη (Ν.Δ.)
2.ΜΑΝΙΑΤΗ Ιωάννη (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
3.ΚΟΔΕΛΑ  Δημήτριο  (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.)

       Ενόψει των πρόσφατων εξαγγελιών της κυβέρνησης, οι οποίες σχετίζονται με εκ νέου περικοπές στον είδη πενιχρό μισθό των ένστόλων των Σωμάτων Ασφαλείας και επιβεβαιώθηκαν από τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα κατά την συνάντηση με τα Προεδρία των  Πανελλήνιων Ομοσπονδιών (Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών) παρακαλούμε όπως δημοσίως γνωστοποιήσετε τη θέση σας εάν εναρμονίζεστε και ενστερνίζεστε την ως άνω πρόθεση της κυβέρνησης για περαιτέρω περικοπές στους ένστολους των Σωμάτων Ασφαλείας.
       Συνημμένα σας αποστέλλουμε τα υπ’αριθμ. πρωτ. 500/1/17α από 28/8/2012 και 500/1/17η από 3/9/2012 έγγραφα των Πανελληνίων Ομοσπονδιών μας στα οποία περιγράφεται η δεινή οικονομική θέση που έχουν περιέλθει οι ένστολοι και τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να πραγματοποιηθούν περαιτέρω περικοπές στην μισθοδοσία τους.       
       Επίσης θέλουμε να τονίσουμε τις δεσμεύσεις του κ. Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης ότι όχι μόνο δεν πρέπει να πληγεί άλλο το εισόδημα των ένστολων, αλλά ει δυνατόν να διορθωθούν και οι υφιστάμενες αδικίες.
Συγκεκριμένα ο κ. Πρωθυπουργός στην  προεκλογική ομιλία του στο Ζάπειο Β’, (πηγή http://www.nd.gr ), ρητά αναφέρει ότι:
“Πρέπει να τονίσουμε όμως, ότι  τα ειδικά μισθολόγια των αστυνομικών δεν πρέπει να κοπούν άλλο. Αντίθετα πρέπει να αποκατασταθούν. Έχουμε ήδη υπολογίσει την δαπάνη. Και μπορεί να καλυφθεί με ισοδύναμα μέτρα που έχουμε ήδη υπολογίσει, όπως και για τις άλλες τρεις αδικίες που πρέπει να αποκατασταθούν. Δεν μπορείς να έχεις αποτελεσματικά αστυνόμευση με αστυνομία που κυριολεκτικά συνθλίβεται μισθολογικά. Εδώ δεν πρόκειται για ένα κλαδικό αίτημα. Πρόκειται για άμεση προτεραιότητα διατήρησης της κοινωνικής συνοχής…”


       Κατόπιν τούτου καλούμε όλους εσάς τους βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας Αργολίδας όπως λάβετε δημόσια θέση για τις προθέσεις σας να ψηφίσετε ή να καταψηφίσετε τις καταστροφικές για εμάς και τις οικογένειές μας, περαιτέρω μισθολογικές περικοπές.

Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές,
        Αναμένουμε την έγγραφη κοινοποίηση των θέσεών σας προκειμένου να γνωστοποιηθούν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Πανελλήνιες Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας την 6-09-2012 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα στην οποία και σας καλούμε να παραβρεθείτε.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                    ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου