Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Μήνυμα αλληλεγγύης της Ε.Α.Υ.Αργολίδας στο Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Ροδόπης
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1989

ΕΔΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2 Τ.Κ. 21100 Τ.Θ. 21
ΤΗΛ.: 27520 98756 - FAX: 27520 28408

ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6973554333  ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: 6936999799
                                                                                                        
                                                                       Ναύπλιο 25/01/2013
                                                                       Αριθ. Πρωτ: 303/2/7ΠΡΟΣ:   Π.Ο.ΑΣ.Υ.
                            Ε.Α.Υ.ΡΟΔΟΠΗΣ          

     Ή Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της στους συναδέλφους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την σε βάρος τους διαταχθείσα Ε.Δ.Ε. για τη συνδικαλιστική τους δράση κατά την ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2012  έξω από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, το οποίο σε μία νύκτα  μετατράπηκε από Πρότυπο Πανεπιστημιακό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα των Δοκίμων Αστυνομικών σε Κέντρο Κράτησης Φύλαξης Λαθρομεταναστών.
     Οι συνάδελφοι στα πλαίσια της νόμιμης συνδικαλιστικής δράσης εκφράσανε με την παρουσία τους ειρηνικά την αντίθεση τους στην μετατροπή ενός  Πρότυπου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δοκίμων Αστυνομικών σε Κέντρο Κράτησης Φύλαξης Λαθρομεταναστών και τίποτα παραπάνω.
     Η Ένωση μας συμπαραστέκεται τους συναδέλφους και δηλώνει ότι θα είναι κοντά τους σε όλη αυτή την δοκιμασία που θα περάσουν μέσω της διαταχθείσας Ε.Δ.Ε. καθώς, επίσης ότι, είναι στην διάθεση της Ομοσπονδίας σε οποιανδήποτε μορφή συνδικαλιστικού αγώνα για την συνδικαλιστική δικαίωσή τους.
     Η Ομοσπονδία μας και το συνδικαλιστικό μας κίνημα έχει υποχρέωση να διαφυλάξει τα συνδικαλιστικά και εργασιακά κεκτημένα που πέτυχαν και κατοχύρωσαν οι πρωτεργάτες του συνδικαλιστικού μας κινήματος δίνοντας τους απαιτούμενους αγώνες για την προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και σε αυτούς τους αγώνες δεν πρέπει να λείπει κανείς μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ


ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                           ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου