Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση συναδέλφων σχετικά με την αγωγή διεκδίκησης του επιδόματος ειδικής απασχόλησης και την κατάθεση νέων εξουσιοδοτήσεων.






ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1989

ΕΔΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2 Τ.Κ. 21100 Τ.Θ. 21
ΤΗΛ.: 27520 98756 - FAX: 27520 28408

ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6973554333  ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: 6936999799





                                                                                                        
                                                                       Ναύπλιο 8/12/2013
                                                                       Αριθ. Πρωτ: 500/7/53



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

     Συνάδελφοι,
     Σας ανακοινώνουμε  ότι όπως μας ενημέρωσαν από το δικηγορικό γραφείο του Νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας μας τον Ιανουάριο του 2014 θα συζητηθούν οι αγωγές των μελών μας που είχαν κατατεθεί στο εν λόγω γραφείο για την διεκδίκηση του επιδόματος ειδικής απασχόλησης για το χρονικό διάστημα 1/1/2004 έως 31/12/2007.
      Για να συζητηθούν και να εκδικαστούν οι αγωγές πρέπει να αποστείλουμε πρόσφατες εξουσιοδοτήσεις των εναγόντων μελών μας οι οποίες πρέπει να συμπληρωθούν και να υπογραφούν από εσάς με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής εκάστου ενάγοντα.
     Τα ονόματα των εναγόντων μελών μας φαίνονται από τις επισυναπτόμενες καταστάσεις των  κατατεθειμένων αγωγών όπως τις παραλάβαμε και υπόδειγμα εξουσιοδότησης και ολόκληρη η αλληλογραφία με το δικηγορικό γραφείο του κ. Μπουκουβάλα Χαράλαμπου βρίσκονται αναρτημένες στους πίνακες ανακοινώσεων της Ένωσής μας αλλά και των υπηρεσιών της Α.Δ.Αργολίδας και έχουν παραδοθεί στις γραμματείες κάθε υπηρεσίας ώστε να λάβετε γνώση και να βοηθήσουν στην άμεση συλλογή των νέων εξουσιοδοτήσεων.
     Επίσης η σχετική αλληλογραφία παραδίδεται και στον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ώστε από την πλευρά τους βοηθήσουν στην ανεύρεση και ειδοποίηση συνταξιούχων σήμερα αστυνομικών, που ενδεχόμενα είναι μέλη τους και τα ονόματα τους περιλαμβάνονται στον κατάλογο με τους ενάγοντες στις αγωγές.
     Η κατάθεση των εξουσιοδοτήσεων δεν χρίζει περαιτέρω χρηματική επιβάρυνση.
     Παρακαλούμε για την άμεση συμπλήρωση των νέων εξουσιοδοτήσεων και παράδοση  στην Ένωση μας, διότι αυτές πρέπει να αποσταλούν ομαδικά ανά αγωγή μέχρι τις 23.12.2013 στο δικηγορικό γραφείου του κ. Μπουκουβάλα Χαράλαμπου ώστε, αυτός να τις προσκομίσει ενώπιον του Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών σε κατάλληλο χρόνο για να υπάρχει η νομιμοποίηση αυτών για την εκδίκαση τους την 7 Ιανουαρίου 2014.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου