Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση Ε.Α.Υ. Αργολίδας σχετικά με την διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για την μείωση των πενθημέρων.ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
 ________________________________________ 
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1989

        ΕΔΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2 Τ.Κ. 21100 Τ.Θ. 21
ΤΗΛ. & FAX: 27520 28408

ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6973554333  ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: 6936999799

                                                                                                                                                                                                                 Ναύπλιο,12 Μαρτίου 2014
       ΑΡ.ΠΡΩΤ.:302/3/5

                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωσή μας, διαμαρτύρεται έντονα για την νέα διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά, με την αποζημίωση πέραν του πενθημέρου εργασία, η οποία μειώνει τον αριθμό τους σε (12) το μέγιστο σε βάθος τριμήνου, περιορίζοντας έτσι σε (4) πενθήμερα το ανώτερο κάθε μήνα, αφού υπάρχουν μήνες που ο έλληνας αστυνομικός εργάζεται (5) πενθήμερα.
Αυτή η διαταγή φέρνει νέες μειώσεις στον ήδη κατακρεουργημένο μισθό του έλληνα αστυνομικού οι οποίες φτάνουν τα 200 ευρώ ετησίως. Δεν φτάνει που η κυβέρνηση υποσχόταν το μοίρασμα μέρους του πλεονάσματος στους αδικημένους αστυνομικούς, το οποίο δεν έχει γίνει άλλα, τώρα με νέα διαταγή και μόνο του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αποφασίστηκαν νέες έμμεσες περικοπές και τεχνηέντως.
Οι παρούσες δημοσιονομικές συνθήκες που επικαλείται η εν λόγω διαταγή θα ήταν καλό να ισχύουν και για τις συνεχείς μετακινήσεις του αστυνομικού προσωπικού στο Υ.Φ.Ε.Κ.Α. Κορίνθου με την τοποθέτηση μόνιμου προσωπικού ώστε να αποφευχθούν έξοδα καυσίμων και εκτός έδρας προσωπικού.
Θεωρούμε πως η κοροϊδία και ο εμπαιγμός έχουν φτάσει σε επικίνδυνο σημείο για τον έλληνα αστυνομικό, με μια καθημερινή αβεβαιότητα τόσο στον εργασιακό του χώρο όσο και στο οικονομικό του επίπεδο.

Παρακαλούμε μην παίζετε άλλο στην πλάτη μας και το φιλότιμό μας!!!


ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


         ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                  ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου