Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Επίσκεψη υποψήφιας Ευρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. στα γραφεία της Ενώσεώς μας.





ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1989

ΕΔΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2 Τ.Κ. 21100 Τ.Θ. 21
ΤΗΛ.: 27520 98756 - FAX: 27520 28408

ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6973554333  ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: 6936999799





                                                                                                        
                                                                   Ναύπλιο 12/5/2014
                                                                  Αριθ. Πρωτ:601/9/17



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Συνάδελφοι,
     Την 9-5-2014 ημέρα Παρασκευή πρωινές ώρες επισκέφτηκε το γραφείο της Ένωσής μας η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κα.Τσουκαλά Αγγελική μαζί με στελέχη του κόμματός της, όπου ενημερώθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας για τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Α.Δ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και το αστυνομικό προσωπικό.
     Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας εκτός των τοπικών προβλημάτων αναφέρθηκε ότι το επάγγελμα του αστυνομικού είναι επικίνδυνο και κάποια στιγμή η πολιτεία θα πρέπει να του το αναγνωρίσει ως ελάχιστο φόρο τιμής για τους συναδέλφους θύματα που έχουν χάσει την ζωή τους κατά την εκτέλεση υπηρεσίας. Επίσης τόνισε ότι η υπηρεσία πρέπει να εφοδιάσει τους αστυνομικούς με κατάλληλα, σύγχρονα υλικοτεχνικά υλικά για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας καθώς το έγκλημα μεταλλάσσεται αλλάζοντας συνεχώς μορφές.
     Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κα.Τσουκαλά Αγγελική από την πλευρά της ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος της δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται τα προβλήματά μας και την επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας και τόνισε ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στην Ελληνική Νομοθεσία σχετικά με την χρήση όπλου από τους αστυνομικούς αλλά και το δικαίωμα της προστασίας των πολιτών εντός των σπιτιών τους από τους αδίστακτους κακοποιούς. Η πολιτεία πρέπει να εφοδιάσει τον αστυνομικό με κατάλληλα μέσα για να μπορέσει να εργαστεί ασφαλής. Για την ασφάλεια των αστυνομικών ο Πρόεδρος του κόμματος του ΛΑ.Ο.Σ. κ.Καρατζαφέρης Γεώργιος έχει δωρίσει στην ΕΛ.ΑΣ. ένα σημαντικό αριθμό αλεξίσφαιρων συμμεριζόμενος την δύσκολη αποστολή μας.



ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                               ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου