Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Διοικητική Μέριμνα Ενισχυτικών Αστυνομικών Δυνάμεων που καλούνται για την Φύλαξη του Υ.Φ.Ε.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ




ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1989

ΕΔΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2 Τ.Κ. 21100 Τ.Θ. 21
ΤΗΛ.: 27520 98756 - FAX: 27520 28408

ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6973554333  ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: 6936999799





                                                                   
Ναύπλιο  30/9/2014
                                                                 Αριθ. Πρωτ: 315/2/36



ΠΡΟΣ: Π.Ο.ΑΣ.Υ.
              ΓΕΝΙΚΌ ΕΠΙΘΕΩΡΙΤΗ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
                Γ.Π.Α.Δ.ΠΕΛ/ΣΟΥ
                Δ.Α.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΚΟΙΝ. Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 
     

ΘΕΜΑ: «Διοικητική Μέριμνα Ενισχυτικών Αστυνομικών Δυνάμεων που καλούνται για την Φύλαξη του Υ.Φ.Ε.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ.»

Σχετ.: Αριθμ. Πρωτ. 315/2/58 από 14/9/2012 έγγραφό μας.

     Η Ένωση μας, με την ανωτέρω επισυναπτόμενη σχετική είχε διεκδικήσει για όλους τους συναδέλφους των ενισχυτικών δυνάμεων που μετακινούνται καθημερινά για την φύλαξη του Υ.Φ.Ε.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ την χορήγηση διοικητικής μέριμνας.
     Πράγματι, το αίτημα είχε γίνει αποδεκτό, από την αρμόδια υπηρεσία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και όλοι οι συνάδελφοι των μετακινούμενων ενισχυτικών δυνάμεων ελάμβαναν καθημερινά ανά βάρδια την χορήγηση διοικητικής μέριμνας της υπηρεσίας ήτοι ένα σάντουιτς, ενός μικρού χυμού και ενός μικρού μπουκαλιού νερού, μέχρι την 31/08/2014.
     Από την 1/9/2014 η χορήγηση της διοικητικής μέριμνας έχει σταματήσει να αποδίδεται στους συναδέλφους έτσι ξαφνικά χωρίς καμιά ενημέρωσή μας.
     Το ερώτημα μας είναι γιατί;;;;;
     Οι περικοπές στις δαπάνες συμπεριλαμβάνουν και την εκάστοτε διοικητική μέριμνα που προορίζεται για τους συναδέλφους εν ώρα εργασίας;;;
     Έτσι εκτιμάται από την υπηρεσία η προσφορά του συναδέλφου, ο οποίος καθημερινά μοχθεί για το ευ ζην;;;
     Οι περικοπές στην μισθοδοσία των αστυνομικών λόγω των μνημονιακών μέτρων δεν του επιτρέπουν πρόσθετα έξοδα εις βάρος του οικογενειακού του προϋπολογισμού.
    Δεν είναι δυνατόν, οι συνάδελφοι των ενισχυτικών δυνάμεων να υπεραπασχολούνται από την υπηρεσία και αυτή, να μην τους προσφέρει, την διοικητική μέριμνα που τους αναλογεί, ως ελάχιστη ανταμοιβή για την υπέρ-απασχόληση τους.
     Αν η υπηρεσία δεν μπορεί να καλύψει οικονομικά το ποσό που απαιτείται για την διοικητική μέριμνα των συναδέλφων τότε πως είναι δυνατόν οι συνάδελφοι να μπορούν να καλύψουν τα έξοδα αυτά με τις τόσες περικοπές, σε συνδυασμό με την περικοπή και των εκτός έδρας, λόγω μικρής απόστασης, βάσει "google earth" κατά κάποιους αρμοδίους, που έχουν υποστεί την μισθοδοσία τους.
    Η Ένωση μας, θεωρεί αδιανόητο να μην λαμβάνει διοικητική μέριμνα το αστυνομικό προσωπικό των ενισχυτικών δυνάμεων που λαμβάνει μέτρα φύλαξης στο εν λόγω στρατόπεδο και καλούμε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και την αρμόδια υπηρεσία του όπως εξασφαλιστούν χρηματικά κονδύλια για την διοικητική μέριμνα.
     Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. καλείται όπως παρέμβει άμεσα ώστε, οι συνάδελφοι που  ενισχύουν την Α.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ για την φύλαξη του Υ.Φ.Ε.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, να λάβουν την  ανάλογη Διοικητική Μέριμνα που δικαιωματικά ελάμβαναν ώστε να αποκατασταθεί μια ακόμα αδικία που γίνεται εις βάρος τους.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου