Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Δέσμευση του Κ. Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ για παύση των ενισχυτικών δυνάμεων στο ΥΦΕΚΑ Κορίνθου.




ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1989

ΕΔΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2 Τ.Κ. 21100 Τ.Θ. 21
ΤΗΛ.: 27520 98756 - FAX: 27520 28408

ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6973554333  ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: 6936999799





                                                                                                        
                                                            Ναύπλιο 6 Οκτωβρίου 2014
                                                                       Αριθ. Πρωτ: 401/3/38


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


  Συνάδελφοι,
       Την 1-10-2014 πραγματοποιήθηκε γενικό και διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ με την συμμετοχή όλων των πρωτοβάθμιων Ενώσεων. Ιδιαίτερη παρουσία στο Γ.Σ. & Δ.Σ. είχε η συμμετοχή του Υπουργού Δημοσίας Τάξης Και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη ΚΙΚΙΛΙΑ και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου Δημήτριου ΤΣΑΚΝΑΚΗ .
       Πέρα από τα φλέγοντα ζητήματα που συζητήθηκαν στο Γ.Σ. & Δ.Σ. τα οποία αποτυπώνονται στο έγγραφο της ομοσπονδίας μας με τις εργασίες Γενικού και Διοικητικού Συμβουλίου, σε ερώτηση που τέθηκε στον κ. Αρχηγό, για το ΥΦΕΚΑ Κορίνθου σχετικά με την στελέχωσή του και την πρόβλεψη πότε θα πάψουν να λαμβάνουν μέτρα οι ενισχυτικές δυνάμεις, ο κ. Αρχηγός απάντησε ότι, με την τοποθέτηση των έκτακτων μεταθέσεων (18) ατόμων και άλλων (20) επιθυμούντων αποσπασμένων σε σύνολο (38) αστυνομικών, θα σταματήσουν όλες οι ενισχυτικές δυνάμεις και αυτό θα παραδοθεί για να λειτουργήσει αποκλειστικά από την Δ.Α. Κορινθίας τον μήνα Νοέμβριο.
      Την θέση του κ. Αρχηγού για το ΥΦΕΚΑ Κορίνθου, επιβεβαίωσε και ο κ. Υπουργός.
      Επειδή, οι σειρήνες μας είχαν μεταφέρει ότι από τις (18) έκτακτες συμπληρωματικές μεταθέσεις στην Δ.Α. Κορινθίας, πολλοί εξ αυτών προορίζονται για άλλες υπηρεσίες εκτός ΥΦΕΚΑ  Κορίνθου, σε προσωπική ερώτηση του Προέδρου μας, στον κ .Αρχηγό εάν αυτό ισχύει, αυτός ήταν κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να συμβεί και το ΥΦΕΚΑ Κορίνθου τελειώνει με τις ενισχυτικές δυνάμεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Συνάδελφοι,
      Επειδή, ο σημερινός Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο μοναδικός υπηρεσιακός παράγοντας που έχει ενδιαφερθεί και έχει δείξει με τις πράξεις του ότι επιθυμεί να δώσει λύση στο ΥΦΕΚΑ Κορίνθου, αναμένουμε όλοι μας την υλοποίηση των δεσμεύσεων του.


ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                              ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου